mark.jpg

over MARK

“Ik heb in de 24 jaar als zelfstandig interieurarchitekt veel ervaring opgedaan met particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Meer dan 450 opdrachten zijn inmiddels uitgevoerd. Oriënterende gesprekken, eerste schetsplannen, budgetbesprekingen, het is leuk om dat samen met de opdrachtgever te doen. Veel van mijn cliënten hebben goede ideeën over hoe zij willen wonen, verbouwen of inrichten, maar durf je het dan ook te realiseren? Wat zijn de juiste materialen en kleuren? Is het functioneel en tijdloos? Het geven van interieur advies en het maken van een ontwerp is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden die door mij worden uitgevoerd. Ook de herinrichting van woonruimte, keuken of badkamer en grotere ingrepen zoals een verbouwing of uitbereiding van uw woonhuis of bedrijfsgebouw behoort tot de mogelijkheden.”

Mark is trots dat hij de basis en passie voor het interieurvak ook heeft kunnen meegeven aan zijn dochter Kim Roestenburg interieurarchitekt  in Almere,  met wie hij veel samenwerkt.

 

Mark Roestenburg Interieurfotograaf

Naast zijn passie voor interieurarchitektuur heeft Mark Roestenburg nog een oude liefde en dat is fotografie. Mark fotografeert onder de naam Hoog en Droog Fotografie interieur projecten. Hij weet als geen ander de sfeer van een interieur te treffen op zijn foto’s en legt niet alleen zijn eigen projecten vast, maar ook die van interieurarchitekt Kim Roestenburg en anderen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant en zowel binnen als buiten. Hij maakt ook veel vrij werk.